Koude en droge maar gezellige Koningsdag in Klazienaveen en omgeving

Het was koud maar overwegend droog tijdens Koningsdag. Als het zonnetje er ook maar eventjes doorkwam, werd het gelijk een stuk aangenamer om buiten te verpozen.

De Vrijmarkt in Klazienaveen werd ondanks de magere temperatuur van circa 8 ºC uitstekend bezocht. vrijmarkt, koningsdag, Van s’morgens vroeg tot laat in de middag dromden de bezoekers die van van heinde en verre kwamen door de winkelstraten in het centrum. Het was dan ook een gezellige drukte in het centrum van Klazienaveen.

De grote feesttent op het oude marktplein, georganiseerd door The Corner, zat en stond bomvol met liefhebbers voor muziek en gezelligheid. vrijmarkt, koningsdag, TRAX Velen genoten van een “koud” biertje met een goed stuk muziek erbij. De toegang was helemaal gratis, en dat met een groot aanbod van artiesten en DJ’s. Eén ervan, de muziekband T.R.A.X., bracht onder het toeziende oog van hun ouders zelfs de kleintjes aan het swingen.vrijmarkt, koningsdag, TRAX

Op Zwartemeer was er een ‘Koninklijke’ zeskamp. vrijmarkt, koningsdag, zeskamp Een gezamenlijk initiatief van de voetbalvereniging Zwartemeerse Boys en de handbalvereniging Hurry-Up. Van het schuiven met bierpullen tot aan het touwtrekken en het gezellig samen genieten van een leuke dag.vrijmarkt, koningsdag, zeskamp Tijdens het touwtrekken lieten Ronald Suelmann (‘Mister’ Hurry-Up) en zijn gemengd samengestelde Hurry-Up team zien, dat ze ook hierbij hun mannetje, ehh… vrouwtje staan.vrijmarkt, koningsdag, zeskamp

Link naar alle tijdens Koningsdag gemaakte foto’s op onze Oypo-website.