Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn tot en met 7 mei

De voorinschrijving voor het 34e Drenthe Loopfestijn loopt nog door tot en met 7 mei. Dit maakt de organisatie van het 34e Drenthe Loopfestijn bekend.

na-inschrijving

Na deze datum is een na-inschrijving mogelijk op zaterdag 27 mei tussen 14.00 en 15.30 uur in het Esdal College en op zondag 28 mei tot een half uur voor het betreffende onderdeel, eveneens in het Esdal College.

startnummer afhalen

Op zaterdag 27 mei is er voor alle voor-inschrijvers de mogelijkheid alvast het startnummer af te halen. Dit kan tussen 14.00 en 15.30 uur in het Esdal College. Ook is er de mogelijkheid op zondag 28 mei de startnummer af te halen.

4 Mijl

De inschrijving voor de populaire 4 Mijl loopt storm. De organisatie heeft besloten het aantal deelnemers op deze afstand op maximaal 750 te bepalen. Verzocht wordt hiermee rekening te houden.

Het 34e Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zondag 28 mei. Op het programma staan marathon, halve marathon (tevens Noord Nederlands Kampioenschap), 10 km (tevens Drents Kampioenschap), IJstijd 4 Mijl en een viertal jeugdlopen.

Voorinschrijving is mogelijk via de website www.drentheloopfestijn.nl en www.inschrijven.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!