Hardloopwedstrijd met halve marathon in Emmer-Compascuum

Buurtvereniging De Viersprong in Emmer-Compascuum organiseert voor de 40e keer de Viersprongloop, een hardloopwedstrijd inclusief een heuse halve marathon op zondag 30 april.

start en de finish

Op het programma staat naast een vijf kilometer, tien kilometer en een bedrijvenloop, nu ook een halve marathon. De start en de finish zijn bij het buurtgebouw van de buurtvereniging aan het Westerdiep oz 96 in Emmer-Compascuum. Er is een vernieuwd parcours uitgezet. De route voert de deelnemers dwars door het centrum van Emmer Compascuum, langs het Oosterdiep en de visvijver.

Start

De start van de halve marathon begint om 13.40 uur. Het startschot voor de tien kilometer klinkt om 13.50 uur en de vijf kilometer om 14.00 uur.

aanmelden

Aanmelden kan vanaf 12.30 uur. Het inschrijfgeld is vijf Euro voor alle afstanden. Deelnemen aan de bedrijvenloop kost 15 Euro voor minimaal drie en maximaal vijf lopers.

Voor meer informatie bel met 0591-352754 of stuur een mail naar deviersprong@hotmail.com of voor meer informatieFacebookpagina De Viersprong