JMS Hurry-Up verliest van Sporting CP, maar ontvangt een verdiende staande ovatie!

JMS Hurry-Up verloor zaterdagavond maar nipt van de Portugese full-profs van Sporting CP en kregen een dik verdiende staande ovatie van de toeschouwers in een uitpuilende sporthal te Angelslo!

één punt

De mannen van Martin Vlijm kregen gisteravond complimenten over het vertoonde spel in de eerste halve finalewedstrijd van de EHF Challenge Cup. JMS Hurry-Up, Bart MikJMS Hurry-Up, Sjoerd BoonstraHalverwege de wedstrijd was het verschil maar één punt, 14-15 in het voordeel van de Portugezen en stiekem hoopten de 1500 toeschouwers in Emmen op een stunt.JMS Hurry-UpJMS Hurry-Up

uitstekend uitgangspunt

De full-profs uit Portugal wonnen weliswaar met 27-32, maar de Zwartemeerders maken met deze achterstand een goede sier, en hebben met het verschil van 5 doelpunten nog een uitstekend uitgangspunt in de uitwedstrijd volgende week zaterdag in Portugal. Deze wedstrijd is via een live satellietverbinding in de sporthal van Zwartemeer te volgen.

Lees ook:  http://www.klazienaveenlokaal.nl/2017/04/13/uitduel-europacup-sporting-cp-jms-hurry-up-op-groot-scherm-in-sporthal-te-beleven/

landstitel

De return in de halve eindstrijd voor de landstitel in Sittard is a.s. dinsdag te  live te volgen op  www.rtvdrenthe.nl en op PodiumTV. De uitzending begint om 19.25 uur.

JMS Hurry-Up  –  Sporting SP
Ruststand 14-15
Eindstand  27-32

Meer foto’s zijn via deze link te zien en eventueel na te bestellen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!