Veel belangstelling voor Paasvuur Stichting De Mammoet in Erica

Onder een enorme belangstelling voor het Paasvuur van Stichting De Mammoet in Erica, ging zondagavond de na een inwijdingsritueel de vlam in de Paasbult.

Om extra aandacht te trekken voor het Paasvuur, had de Stichting De Mammoet een ludieke actie bedacht: Paasvuur-Erica-2017een rondtocht door dorp met, jawel, een Mammoet, Paashazen en een trouwe Border-Collie.

Hoewel het vrolijke stel op tijd begon met de rondtocht door het dorp, kwamen ze toch iets later aan dan oorspronkelijk gedacht werd. Het Paasvuur werd daardoor pas tegen 20.30 uur aangestoken.Paasvuur-Erica-2017

Het vuur werd door de aanwezige kinderen met lange fakkels ontstoken nadat Wim Beukers van Stichting De Mammoet tijdens de doop met een brandversneller een toverspreuk uitsprak.Paasvuur-Erica-2017 Paasvuur-Erica-2017

error: De inhoud van deze website is beschermd !!