Gezellige Paasactiviteiten in centrum Erica

Aan ruim 95 kinderen werd er door de Handelsvereniging De Heidebloem in samenwerking met de vrijwilligers activiteitencommissie een gezellige, gratis Paasmiddag aangeboden.

Handelsvereniging De Heidebloem

Op zaterdagmiddag, paaszaterdag, werden er ruim 95 kinderen in het centrum van Erica verblijd met een gezellige, gratis Paasactiviteit op het grasveld tegenover de Koperbar door de Handelsvereniging De Heidebloem. Dit werd gedaan in een nauwe samenwerking met de Activiteitencommissie Vrijwilligers op Erica met activiteiten voor jong en oud.

Paasspeurtocht

De gratis paasactiviteit werd dan ook goed gewaardeerd, gezien de opkomst van in totaal ruim 95 kinderen.Paasactiviteiten-Erica-2017Zo konden de kinderen meedoen aan het schilderen van eieren, het hilarische eieren-gooien, een ‘Paas-schuifbaan’, het blik-gooien en een Paasspeurtocht waarbij de kinderen met begeleiding in groepjes door het dorp trokken.Paasactiviteiten-Erica-2017Na het meedoen aan één of meerdere activiteiten, kregen de kinderen een lekkere chocolade paashaas. Ook de Paashazen waren aanwezig en liepen door het winkelcentrum met wat lekkernijen voor iedereen die het waardeerde in hun Paasmand.

ACTIVITEITENCOMMISSIE VRIJWILLIGERS OP ERICA

De  Activiteitencommissie Vrijwilligers op Erica voor Jong en Oud en de Handelsvereniging De Heidebloem kunnen tevreden terug kijken op een geslaagde middag. De vrijwilligers hebben zich als doel gesteld om minimaal één keer per kwartaal een leuke activiteit voor onder jong en oud te organiseren.

programma

Zo staat er in september een Jaarmarkt op het programma en op 28 oktober een Spooktocht. Ook Halloween wordt niet vergeten, met vorig meer dan 200 kinderen die meededen. In december zal er een Kerstfair gehouden worden, waarbij er veel kerstspulletjes gemaakt door onder andere kinderen en verkocht worden. Al met al een een behoorlijk actieve Activiteitencommissie Vrijwilligers op Erica.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!