Geen bekerduel voor JMS Hurry-Up!

Er zit geen bekerduel meer in het vaatje voor JMS Hurry-Up. Dinsdagavond werd er in de sporthal van Zwartemeer verloren van FIQAS Aalsmeer. Aalsmeer presteerde met 28-31 beter dan de thuisploeg.

nog twee fronten

Hurry-Up deed tot dinsdagavond op drie fronten mee, Europa Cup, de beker en de landstitel, en het was in deze wedstrijd om de halve finale van de beker duidelijk te merken. De Zwartemeerders speelden in de eerste twintig minuten nog een redelijk gelijkwaardige met boventoon voerende strijd. Echter de laatste 10 minuten van de eerste helft wisten de Aalsmeerders telkens dichterbij te komen en kort voor rust zelfs de gelijkmaker (18-18) te scoren.Hurry-Up, Bart Mik

spannend

Het overigens uitstekend spelende Aalsmeer wist telkens aanvallen van de thuisploeg goed af te weren, en namen de wedstrijd in handen. Nog even leek het erop dat de mannen van Martin Vlijm nog voldoende energie hadden om bij te blijven, Ronald Suelmann wist er nog 25-25 van te maken, echter met nog vijf minuten speeltijd wisten de gasten uit Aalsmeer er 25-26 van te maken. Vaidas Trainavicius maakte nogmaals een gelijkmaker, 26-26, maar door een slordige verdediging wist Aalsmeer opnieuw te scoren 26-27.Hurry-Up, Vaidas Trainavicius

Na het nogmaals passeren van het slordig verdedigende Hurry-Up, scoorde Aalsmeer de 26-28 en na een time out, aangevraagd door FIQAS Aalsmeer, wisten de Aalsmeerders opnieuw te scoren: 26-29.Hurry-Up, Thies BerendsenHurry-Up, Thies BerendsenHurry-Up, Tommy FalkeHurry-Up, Ronald SuelmannHurry-Up vlamde nog tweemaal via Thies Berendsen en Tommy Falke, maar de wedstrijd werd verdiend gewonnen door FIQAS Aalsmeer: 28-31.

Paul Schuiling

Hurry-Up had wel een bijzondere versterking binnen de lijnen gehaald met de in 2014 gestopte Paul Schuiling op rechts.Hurry-Up, Paul SchuilingPaul bleek het handballen nog niet verleerd te zijn, maar ook de rentree van Schuiling kon niet echt het verschil betekenen.

JMS Hurry-Up – FIQAS Aalsmeer
Ruststand: 18-18
Eindstand: 28-31