Supergezellig Paasfeest buurtgebouw Het Hoekje

Mede dankzij het fantastische, zonnige weer, is het Paasfeest wat speciaal voor de kinderen zondagochtend werd gehouden bij buurtgebouw Het Hoekje, supergezellig te noemen.

Alhoewel de opkomst van de kinderen niet erg hoog te noemen is, werd het wel supergezellig volgens de organisatie. Er werd dan ook driftig door de kinderen naar de verstopte eieren gezocht. Er was ook een ‘gouden’ ei verstopt en dat werd ondanks dat het toch heel goed verstopt was, gevonden door de kinderen.paashazaen, het hoekjeOok was er een letterspeurtocht en liepen de Paashazen rond en verrasten niet alleen de kinderen, maar ook menige oudere.het-hoekje, paasfeest

Later op de ochtend werd Woonvoorziening De Hilde bezocht, waar een van de bewoners de drie allermooiste versierde Paasstokken mocht uitkiezen. “Al met al kijken wij terug een geslaagde ochtend” zegt Gerda Zwake.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!