Informatieve en leerzame koffiemorgen Rode Kruis Klazienaveen in Noorderbreedte

Het Rode Kruis Klazienaveen organiseert een informatieve en een tevens leerzame koffiemorgen in de Noorderbreedte.

doelstelling

Informatief en leerzaam, dat is de doelstelling van de door het Rode Kruis afdeling Klazienaveen georganiseerde koffiemorgen op 25 april a.s. in de Noorderbreedte.

UMCG-ambulancezorg

Op deze koffiemorgen zal er een gastspreker (dhr. Dekker) aanwezig zijn. Dhr. Dekker is ambulance-verpleegkundige van de UMCG-ambulancezorg. Hij zal ons bijpraten over het ontstaan van de ambulancezorg en de ambulancezorg zoals wij die heden kennen. Ook zal hij vertellen wat er zo allemaal bij komt kijken om een verantwoorde ambulancezorg te krijgen en in stand houden. Daarnaast zal er voldoende gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. Het beloofd dus een informatieve en leerzame, maar ook zoals altijd, een gezellige morgen te worden.

iedereen toegankelijk

De informatieve en tevens leerzame koffiemorgen wordt gehouden in de Noorderbreedte en is voor iedereen toegankelijk. De morgen begint om 09.45 uur en zal omstreeks 11.30 uur eindigen. De zaal is geopend vanaf 09.30 uur.

geen vervoer?

Wij vragen voor deze ochtend een bijdrage van € 2,– per persoon. Dit is inclusief koffie of thee, en dient te worden voldaan bij de ingang van de zaal. Opgave is niet nodig. Als u vervoer nodig hebt voor deze informatieve ochtend, kunt u dit doorgeven aan Karin Bakker, tel. 317784. Voor het eventuele vervoer dient u € 2,– per persoon aan de chauffeur te betalen.

Waar:
Noorderbreedte
Meteoor 3
7891 BD Klazienaveen
Telefoon: 0591 313 047
Wanneer: dinsdag 25 april van 9.30 uur tot 11.30 uur

error: De inhoud van deze website is beschermd !!