Volleybal Dames Tjoba Kampioen in Tweede Divisie

Door zaterdagavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2016-2017 met 3-1 te winnen van de studentendames van Donitas 3, zijn de volleybaldames van Tjoba kampioen geworden van de Tweede Divisie A.

volgend seizoen

Door dit fantastische en unieke resultaat spelen de dames volgend seizoen in de Eerste Divisie. Nog nooit eerder speelde een damesteam van Tjoba op een dergelijk hoog niveau!

twee sets

Doordat de enige concurrent van de Tjoba dames, De Bevers, ’s middags twee wedstrijdpunten voor de titel hadden verloren, was het winnen van twee sets voor de dames van Tjoba voldoende om de titel in de wacht te slepen.

bomvolle tribunes

Tjoba DamesOvertuigend en zeer geconcentreerd spelend lieten de dames er geen gras over groeien en gaven de tegenstander vanaf het begin geen schijn van kans.
Tjoba DamesToen de eerste twee sets met ruime cijfers werden gewonnen, brak de feestvreugde op het veld en op de bomvolle tribunes dan ook echt los.Tjoba DamesDe dames en de coaches vielen elkaar op het veld in de armen en het publiek gaf het team een staande ovatie.

Kampioensbokaal

De wedstrijd moest nog wel worden uitgespeeld, maar de spanning was eraf en het duel eindigde tenslotte in een 3-1 overwinning voor Tjoba.Tjoba DamesTjoba DamesTjoba Dames
Daarna werd het team uitgebreid gefeliciteerd en gehuldigd door bestuur en supporters en werd ook de Kampioensbokaal uitgereikt door een vertegenwoordiger van de Nevobo.Tjoba DamesEr werd nog tot in de late uurtjes uitbundig feest gevierd in de kantine.

Link naar onze Oypowebsite voor het bekijken van meer foto’s. Daar zijn de foto’s eventueel ook na te bestellen.