Burgemeester Eric van Oosterhout verschijnt aan de start van het 34e Drenthe Loopfestijn

Burgemeester Eric van Oosterhout verschijnt aan de start van het 34e Drenthe Loopfestijn op zondag 28 mei 2017 in Klazienaveen.

start centrum klazienaveen

Op deze alweer 34e editie van het Drenthe Loopfestijn verschijnt de sportieve burgemeester aan de start van de IJstijd 4 Mijl loop van het Drenthe Loopfestijn. De start van deze 4 Mijl loop is om 15.00 uur in het centrum van Klazienaveen.

unieke sfeer

Het parcours van de IJstijd 4 Mijl voert de deelnemers langs het Koning Willem Alexander Kanaal door het UNESCO Geopark De Hondsrug, een afstand en een route wat een unieke sfeer en belevenis aan het evenement geeft. De IJstijd 4 Mijl is dan ook niet voor niets een erg populair onderdeel geworden in het complete programma van het Drenthe Loopfestijn.

basisschoolleerlingen

Het 34e Drenthe Loopfestijn wordt verlopen op zondag 28 mei. Naast de IJstijd 4 Mijl staan ook de hele marathon, de halve marathon met het Noord Nederlands Kampioenschap, de 10 kilometer met het Drents Kampioenschap, en een aantal jeugd afstanden, waaronder ook gratis deelname voor basisschoolleerlingen met verschillende afstanden op het programma.

voorinschrijving

De voorinschrijving is mogelijk tot 7 mei 2017 en kan op:
www.inschrijven.nl
www.drentheloopfestijn.nl

(Bron: emmen.nu)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!