Ruim 10.000 bezoekers voor 40e editie ‘Kom in de Kas’

De 40e editie van ‘Kom in de Kas’ in Klazienaveen bracht ruim 10.000 bezoekers naar de Klazienaveense kassen in de benen.

De extra feestelijke editie van ‘Kom in de Kas’ werd het afgelopen weekend dit jaar voor de 40e keer gehouden.kom in de kasDe opening ervan werd gedaan door de nieuwe burgemeester Eric van Oosterhout in de kassen van proeftuin BCK aan de Gantel in Klazienaveen. Het was tegelijkertijd voor de nieuwe burgemeester van Emmen de eerste officiële opening in zijn functie als burgemeester.kom in de kas

activiteiten
Ook de bekende lokale Bloemenwinkel van Briemen was met een stand vertegenwoordigd. Ook was een stagiaire, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, bezig met het maken van bloemstukken.

kom in de kas

Er waren dit jubileumjaar extra veel activiteiten en de bezoekers konden zich zowel buiten als binnen prima vermaken en informatie krijgen over de vele aspecten van de glastuinbouw.kom in de kas

Voor de kinderen was er een kleurwedstrijd en een schmink stand en een luchtkussen aanwezig. Ook konden bezoekers genieten van diverse optredens, waaronder het Carmina Burana Koor uit Nieuw-Schoonebeek.kom in de kaskom in de kas