Stichting Historisch Klazienaveen organiseert 5e historische wandeling

De Stichting Historisch Klazienaveen organiseert op zondag 7 mei met begeleiding van een gids, de 5e historische wandeling door Klazienaveen.

hoogtepunten

Onder leiding van een gids wordt een ongeveer 2,5 uur durende wandeling gemaakt langs een groot aantal historische hoogtepunten. Een aantal bijbehorende historische anekdotes maakt de wandeling compleet.

ontvangst

Deelnemers worden op zondag 7 mei om 13.30 uur ontvangen in De Witte Olifant. Na de koffie/thee wordt vervolgens gestart met de wandeling. Opgave is mogelijk via info@historischklazienaveen.nl Doe dit wel snel want het aantal plaatsen is beperkt.

kosten

De kosten bedragen 6,50 Euro per persoon, dit is inclusief een kop koffie of thee en een plak ouderwetse arretjescake in dinercafé De Witte Olifant in het centrum van Klazienaveen. Tijdens de wandeling wordt er een flyer met de hoogtepunten van de wandeling uitgereikt.

(Foto: oude Gereformeerde Lagere School, op deze locatie staat nu de ‘brandweerflat’)