Honkbalcompetitie Bedrocks gaat op 8 en 9 april van start

Het komende weekend, 8 en 9 april gaat de honkbalcompetitie ook voor de Bedrocks op de Meerdijk van start.

Na twee weekenden onderling sparren, toernooien en oefenwedstrijden gespeeld te hebben gaat de Emmer soft- en honkbalclub met vijf honkbalteams de competitie in: een pupillen en een aspirantenteam, twee juniorenteams en een herenteam.

Heren

Wegens een krappe bezetting is er voor gekozen om met de heren van de 3e naar de 4e klasse te gaan in de Noordelijke competitie. Zondag kwamen de Emmer mannen onder leiding van coach Marco Mast op de Meerdijk in een oefenduel tekort tegen het Zwolse Blue Hawks dat in de competitie van de 4e naar de 3e klasse gaat.

Junioren 1

Het eerste juniorenteam dat het afgelopen seizoen voor het eerst in de landelijke 2e klasse speelde en zich daar knap in de middenmoot wist te handhaven, zal onder leiding van coach Ralph Seijkens opnieuw landelijk spelen.

Beeballteam

Naast de reeds genoemde teams spelen de Emmer recreanten in een Noordelijke Softbalcompetitie en is er voor de aller jongsten een Beeballteam.

Programma Meerdijk

Zaterdag
10.00 uur: Pupillen-Northern Stars
11.00 uur: Junioren 2 – Pioneers

(Foto: Bert Springer)