Bouwplan in de maak voor woningbouw voormalig terrein De Snikke

Er is een bouwplan voor woningbouw in de maak op het terrein van het voormalige  buurthuis De Snikke naast het oude marktplein.

vrijstaande woningen

Volgens de ingediende plannen zou het gaan om de bouw van 8 vrijstaande woningen op het braakliggende terrein naast het oude marktplein in Klazienaveen. Dat deelde wethouder René van der Weide donderdagavond tijdens de raadsvergadering mee.

De Snikke

Op deze geplande kavels stond tot de sloop vorig jaar, het buurthuis De Snikke. Kort na de sloop is het voorzien van een graslaag, maar ligt het terrein er braak. Raadslid Hendrikus Velzing van Wakker Emmen/Forum voor Democratie, vroeg naar de stand van zaken wat betreft de herontwikkeling van het terrein.

gesprekken

Volgens wethouder Rene Van der Weide zijn er momenteel gesprekken gaande met een partij. Volgend hem zal het bestemmingsplan wel eerst aangepast moeten worden. Wethouder Van Der Weide verwacht op korte termijn vervolgstappen te kunnen zetten.

plannen

Mocht er geen doorgang plaats vinden van de plannen, dan zouden enkele lokale inwoners er graag een multifunctioneel centrum op die plek zien verschijnen zegt Hendrikus Velzing.

(Bron: Emmen.nu)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!