Beer, Burgers en Braadworsten bij Astra Service Bioscopen

Astra Service Bioscopen brengt met Beer, Burgers en Braadworsten op woensdag 12 april de film  ‘Fast & Furious 8’ op het witte doek.

Woensdag 12 april is het zover, dan gaat de film Fast & Furieus 8 in première bij de Astra Service Bioscopen. Op deze avond organiseren wij met hamburgers, braadworsten, bier en de vette actiefilm ‘Fast & Furious 8’ een superavond voor de echte liefhebbers.

de film

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.

reserveren

De avond begint om 18.30 uur, aanvang van de film is om 20.00 uur.  De kaarten zijn vanaf nu te reserveren en dat kan per telefoon of via de website.

Of u belt met: 0591-312798

Kosten: € 13,50 p.p. en dat is inclusief een broodje hamburger, broodje braadworst en een flesje Heineken.