7-Daagse weersverwachting

De klok is het afgelopen weekend een uur vooruit gezet. En dat was vanmorgen voor de mens die, met of zonder kater, vroeg uit de veren moest ook duidelijk te merken en te zien.

Het was om 5.45 uur nog koud en donker op deze 27e dag in maart, en 2 uurtjes later waren de dauwdruppels op het verse, al weer groener wordende gazon nog steeds niet verdwenen.

vandaag en morgen

De weersverwachting voor Klazienaveen en omgeving voor vandaag en morgen ziet er zonnig uit en het zal droog blijven de eerste dagen.
Vanmiddag stijgt de temperatuur tot mooie een waarde van 16 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 6 °C.

De 7-daagse weersverwachting

De dagen na de dinsdag neemt de bewolking wat toe en het blijft zo goed als droog met vrijdag een lichte kans op onweer en zaterdag wat regen. Het is 16 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 10 °C.weerplaza
De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 3. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag weer af en daalt de temperatuur tot 13 °C overdag en 5 °C ’s nachts. Al met al, mooi voorjaarsweer!

(Bron: weerplaza.nl)