JMS Hurry-Up, een goed geoliede machine in opmars naar de halve finale!

Na de zege afgelopen donderdag met wee doelpunten verschil op Volendam, leverden de mannen van Martin Vlijm zaterdagavond opnieuw een topprestatie tegen het Slowaakse HKM Sala, 28-24.

Volgend weekend is de return in Slowakije. Hurry-Up heeft na deze thuisoverwinning op HKM Sala nog een uitstekende kans op het bereiken van de halve finales van de Challenge Cup.

goed geoliede machine

Na een eerste helft, die vrijwel gelijkopgaand was werd met 12-12 de kleedruimten opgezocht.JMS Hurry-UpDe Zwartemeerders lieten in de tweede helft een mooi aanvalsspel zien. Pas 10 minuten na rust lieten de mannen uit Zwartemeer hun beste handbal zien, en kwam de ploeg voor ruim 1500 enthousiaste toeschouwers in sporthal Angelslo in Emmen als een goed geoliede machine echt op gang.  Gesteund door een opnieuw sterk keepende Sven Hemmes nam de ploeg van Vlijm afstand van de toch als ervaren bekend staande Slowaakse tegenstanders. JMS Hurry-UpToch verzuimde de Zwartemeerse ploeg om de opgebouwde voorsprong van 26-19 met nog zo’n tien minuten speeltijd door te drukken. JMS Hurry-UpHet spel van de Zwartemeerders werd wat slordiger met onnodige fouten en veel balverlies. Het Slowaakse team wist zo toch nog een aantal doelpunten dichterbij te komen.

geblesseerd

Loek Hageman raakt opnieuw zwaar geblesseerd, en moest met wat hulp van collega’s uit het strijdtoneel geholpen worden.JMS Hurry-Up Waarschijnlijk is de handbalcarrière voor hem helaas definitief ten einde. Opnieuw een tegenslag voor het team uit Zwartemeer dat toch zo’n smalle basis heeft.

JMS Hurry-Up

JMS Hurry-Up – HKM Sala (Slowakije)
Ruststand: 12 – 12
Eindstand: 28 – 24