(Bos-)Paviljoen de Woudstee bij het Boomkroonpad krijgt nieuwe exploitanten

Het roer gaat om bij paviljoen de Woudstee, vanaf 1 april krijgt de Woudstee bij het Boomkroompad twee nieuwe exploitanten.

andere aanpak

Hoewel de naam niet veel zal gaan veranderen, van paviljoen de Woudstee, naar Bospaviljoen de Woudstee, proberen Rudy Hoogland (48) en Nantko Onrust (55), samen met hun partners, het helemaal anders aan te pakken. “We kunnen onze droom gaan realiseren!”

gastvrij en duurzaam

Bospaviljoen de Woudstee, is een locatie bij het welbekende Boomkroonpad, waar natuurlijk genieten centraal staat en blijft staan. Toen Rudy en Nantko voor het eerst het natuurgebied bij de Woudstee zagen, wisten ze meteen dat ze dit wilden. “ Midden in de natuur een kleinschalige horecagelegenheid waar natuur, gastvrijheid en duurzaam ondernemen samen komen.”

supermarkt/keurslagerij

Rudy en Nantko zijn geen onbekenden in het ondernemerschap. Rudy heeft samen met zijn vrouw 20 jaar lang een C1000 supermarkt gehad in Klazienaveen, terwijl Nantko met zijn vrouw 21 jaar lang een keurslagerij heeft gerund. Na ruim twintig jaar, werd het voor beiden tijd voor een nieuwe uitdaging.

dagje boomkroonpad

Het Boomkroonpad is al jaren een drukbezochte locatie in de bossen van Drouwen. boomkroonpadHet paviljoen hoort hier ook bij, waar mensen na een lange wandeling, spelend met de kinderen of een fietstocht heerlijk iets kunnen eten of drinken. “Het assortiment is zoveel mogelijk biologisch en verantwoord, daarnaast gaan we ook arrangementen organiseren in combinatie met Staatsbosbeheer. Zo kunnen mensen een dagje Boomkroonpad helemaal compleet maken. Want dit natuurgebied is prachtig.”

natuurlijke materialen

Alescon heeft na tien jaar besloten het contract met Staatsbosbeheer te beëindigen, met name door de nieuwe anticipatie wet. Toch komt Alescon niet helemaal uit beeld. “ Samen met enkele medewerkers willen we een team maken waar natuurlijk genieten centraal staat. Het interieur krijgt een compleet nieuwe aanpak. Alles wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, en er wordt een mooie zithoek gecreëerd met een knapperend haardvuur. Heerlijk toch?” Door de nieuwe aanpak en renovatie, zal de eerste week nog het menu van de ‘oude’ Woudstee beschikbaar zijn. Vanaf acht april zullen alle nieuwe lekkernijen en lunchgerechten bereid worden.

buitengewoon lekker

Het concept ‘buitengewoon lekker’ is bij meerdere locaties van Staatsbosbeheer al een algemeen goed. De nieuwe exploitanten beamen dit maar al te graag. ‘Buitengewoon lekker’ is natuurlijk buitengewoon genieten, en dat is wat we de mensen willen meegeven. Kom het zelf ervaren!”bospaviljoen-de-woudstee

error: De inhoud van deze website is beschermd !!