2e CMV Minitoernooi dit seizoen voor Payroll professionals Tjoba

Payroll professionals Tjoba  hield op zaterdag 25 maart voor de 2e keer dit seizoen een CMV Minitoernooi  in de sporthal De Zon.

CMV mini toernooi

Onder aanvoering van interim minicoördinator Raymond Bik,  organiseerde Payroll professionals Tjoba alweer voor de 2e keer dit seizoen een CMV mini toernooi.

Het vraagt flink wat voorbereidende werkzaamheden om de op-bouwers, fluiters, tellers en omroepers bijeen te krijgen, en dat lukt iedere keer toch maar weer opnieuw, en als alle teams dan ook nog eens aanwezig zijn, dan loopt zo’n toernooi als een trein. Iedere deelneemster/deelnemer ontving een glas ranja van de club en verdere versnaperingen waren volop in de kantine te verkrijgen.
Raymond Bik, die de organisatie doet, zette er samen met alle andere vrijwilligers van Tjoba dan ook opnieuw een mooi en goed verlopen toernooi neer.

mini’s 5 kampioen

We zagen deze zaterdag mooie wedstrijden en mede, omdat het tegen het einde van het seizoen loopt, ook super-spannende wedstrijden. Er zijn er nog een paar van onze teams in de running die nog kampioen kunnen worden.Tjoba,_mini cmv toernooi, volleybal

Bij onze mini’s 5 van Tjoba is dit gelukt. Feest dus, met taart en een mooie foto. Misschien volgen er nog meer teams van Payroll professionals Tjoba. Allemaal talenten voor ons toekomstig Dames 1, of Heren 1. Tjoba,_mini cmv toernooi, volleybal

wat is CMV volleybal

CMV- volleybal is voor leden vanaf 5/6 jaar t/m 12 jaar. Het begint met niveau 1 en gaat tot niveau 6. Daarna ben je klaar voor de C-competitie. De teams bestaan uit 4 personen, met 2 of 3 die indraaien. Eerst wordt er gevangen en gegooid met de bal, daarna onderhands gespeeld en zo kom je tot 3 keer spelen, met pass, setup en aanval.tjoba,cmv toernooi, volleybal

terugloop aantal jongens

Helaas zien we de laatste jaren steeds minder jongens spelen. Maar het is ook voor jongens een fijne en uitdagende sport dat bij weer en wind gespeeld kan worden.En als je dan ook nog wat extra lengte hebt, kun je heel ver komen in de volleybalsport.

Oproep

Dus bij deze een oproep gericht aan jongens, die graag aan sport met een bal zouden willen doen. Kom eens kijken en/of meedoen met een training, het is leuk en gezellig .

Meer informatie vind u op onze website http://www.tjoba.nl/