Kersverse Europees Kampioen poolbiljart Marc Bijsterbosch traint in Klazienaveen!

De kersverse Europese titelhouder poolbiljart, de 23-jarige  Marc Bijsterbosch uit Emmen heeft zijn eigen trainingscentrum in Klazienaveen.

Portugal

Gisteren, 22 maart 2017, wist Marc Bijsterbosch in Portugal de EK titel poolbiljart in de wacht te slepen. In het onderdeel 10-ball in het Portugese Albufeira was de 23-jarige Emmenaar met 10-6 te sterk voor de Zweed Christian Sparrenlöv-Fischer.

beker europees kampioen biljart 10-ball

Vanavond speelt Marc opnieuw een aantal belangrijke wedstrijden in Portugal, maar toch vond hij nog heel even de tijd om een paar foto’s te sturen naar de redactie van klazienaveenlokaal.nl.

marc bijsterbosch, beker europees kampioen, biljart, 10-ball

Marc, die heel Europa doorkruist voor de vele wedstrijden, heeft zijn trainingscentrum in een inpandige ruimte bij Hake Slaapsystemen Klazienaveen. Hier heeft hij een eigen, rustige ruimte om zich voor te bereiden op de vele wedstrijden.

Biljarten

Biljarten is een spel waarbij door middel van een lange, dunne houten stok, de keu, ballen in een rechthoekige bak met lage randen, het biljart (de tafel), kunnen worden bespeeld. Daarbij mag met de punt van de keu alleen de speelbal worden gestoten, die op zijn beurt andere ballen moet raken.

Link naar de Facebookpagina van Marc Bijsterbosch