Zaterdag kwartfinale Europacup JMS Hurry-Up tegen HKM Sala

Zaterdag kwartfinale Europacup handbal: JMS Hurry-Up tegen HKM Sala. Na de uitstekende reeks in de Nederlandse competities staat zaterdag Europacup handbal op het programma voor JMS Hurry-Up.

Europees

De club uit Zwartemeer is nog altijd op drie fronten actief. Naast het landskampioenschap en de nationale beker, is de ploeg van Martin Vlijm ook Europees actief. Een uitzonderlijke prestatie voor een Nederlands heren handbalteam, waar normaliter de eerste of tweede ronde als eindstation geldt. In de vorige rondes schakelde JMS Hurry-Up achtereenvolgens het Turkse Göztepe SK en het Slowaakse MSK Povazska Bystrica uit.

Kansen ‘fifty-fifty’

Zaterdag treffen de Zwartemeerders in HKM Sala wederom een team uit Slowakije. In de Slowaakse ‘Extraliga’ staat de ploeg op een tweede plaats, achter Champions League deelnemer TATRAN Presov. JMS Hurry-Up zal in het tweeluik tegen HKM Sala top moeten zijn om de volgende ronde te bereiken. Martin Vlijm schat de kansen ‘fifty-fity’ om door te dringen tot de halve finale.

Sporthal Angelslo

In sporthal Angelslo staat zaterdag het eerste duel op het programma. De wedstrijd begint om 17.00 uur en staat onder leiding van twee Cypriotische scheidsrechters en een waarnemer uit Portugal.

Kaarten

Kaarten voor de wedstrijd zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker. Allebei gevestigd in Zwartemeer.
Tevens zijn er kaarten online verkrijgbaar via deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up—hkm-sala.

Crowdfunding

U kunt JMS Hurry-Up ook een steuntje in de rug geven door een donatie te doen via de crowdfunding! De teller straat inmiddels op een fantastisch bedrag van €9.420 ! Maar ook uw hulp is nodig om de club te ondersteunen! Klik op de onderstaande link voor de actuele stand van de crowdfunding en/of geef Hurry-Up ook uw steun!

http://hurry-up.nl/crowdfunding

error: De inhoud van deze website is beschermd !!