Hendrikus Velzing maakt nieuwe hoofdsponsor van Hurry-Up bekend

Vanavond is de nieuwe hoofdsponsor van handbalvereniging Hurry-Up uit Zwartemeer bekend gemaakt. Interim voorzitter Hendrikus Velzing maakte dit vanavond bekend voor aanvang van de wedstrijd JMS Hurry-Up-BEVO.

op zoek

Nadat JMS Techniek uit Emmen vorig jaar te kennen gaf het lopende sponsorcontract niet te willen verlengen, en er hoogstens een korte tijdelijke verlenging tot de mogelijkheid bestond, moest de Zwartemeerse handbalvereniging dringend op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.JMS Techniek

JMS Techniek

En dat is dus gelukt! Het is het bestuur van Hurry-Up gelukt om JMS Techniek uit Emmen toch opnieuw aan zich te binden voor een vaste periode. JMS Techniek uit Emmen heeft voor de vijfde keer op rij het hoofdsponsorschap op zich genomen. JMS Techniek heeft aangegeven dat zij voor nog eens 5 jaar het hoofdsponsorschap van Hurry-Up op zich wil blijven nemen.

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!