Familiebedrijf Gebr. Lambers B.V. bestaat 55 jaar

Het familiebedrijf Gebr. Lambers B.V., gespecialiseerd in  grondwerk, buitenriolering en bestratingen, bestaat op 19 maart 2017 55 jaar.

tweede wereldoorlog

Het is 19 maart 1962, het is 15 jaar na de Tweede Wereldoorlog. Op deze dag stapte Hendrik Lambers uit Zwartemeer, naar de Kamer van Koophandel om een straatmakersbedrijf in te schrijven. De jaren die kwamen leverden hem en zijn bedrijf veel opdrachten op, niet alleen door particulieren, maar ook door de lokale overheden en bedrijven.

voortgezet

Het bedrijf groeide in de loop van de jaren gestaag, en in 1970 werd het door hem opgerichte straatmakersbedrijf voorgezet door zijn zoons Johan, Gerard en Bennie Lambers.  Een aantal jaren later, toen opa Lambers al met pensioen was, maakte hij tegenover hij zijn nakomelingen zijn vakmanschap nog even kenbaar: De oude klinkerstraat van Zwartemeer naar het Duitse Meppen werd bezocht. Met op één knie rustend, kijkend door één oog langs de lijn van de straat en zij: “de lijn van de straat ligt er nog steeds recht in”.

Foto 1987

In 1987 werd het 25 jarig bestaan gevierd aan de Pioniersweg 11 in Barger Oosterveld, Emmen.

3e generatie

In 2011 heeft de 3e generatie het voortbestaan onder hun hoede genomen, Ronald Gooijer en Monique Gooijer-Lambers zijn nu de eigenaren van Gebr. Lambers B.V..

55 jaar

Gebr. Lambers B.V. is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerk, buitenriolering en bestratingen. De vele opdrachtgevers van dit familiebedrijf, particulieren, overheid, bedrijfsleven, planontwikkelaars, bouwbedrijven, etc. stellen vertrouwen in hun kundigheid en ervaring. Het bedrijf staat dan ook borg voor hun vakkundige afwerking van zowel klein- als grootschalige werken. Het al 55 jaar bestaande familiebedrijf heeft als werkgebied de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

 

logo gebr. lambers

Gebr. Lambers B.V
Pioniersweg 11, 7826 TA Emmen
Postbus 2092, 7801 CB Emmen
Tel: 0591-625179