JMS Hurry-Up met matig spel en veel geluk toch winst!

De handbalploeg JMS Hurry-Up uit Zwartemeer wist gisteravond in een matig gespeelde wedstrijd met een flinke dosis geluk toch winst behalen op Targos BEVO HC!

Hurry Up speelde dinsdagavond in de kwartfinale van de landelijke beker een inhaalwedstrijd tegen het Panningse Targos BEVO HC. Met een flinke dosis geluk werd BEVO HC met 24-23 verslagen. De ruststand was 13-10.

Landskampioenschap

Door deze winst blijven de heren van Hurry-Up nog steeds meedoen voor de beker en het landskampioenschap en daarnaast de Europacup. Doelman Sven Hemmes heeft het doel meer dan uitstekend verdedigd, hij bleek voor de BEVO mannen een ware nachtmerrie. Keer op keer wist hij de bal uit het Hurry-Up net te houden.

Verleiden

De eerste helft van de wedstrijd speelden de Zwartemeerders hun eigen spel, en gaven ze aan BEVO weinig kansen weg. Niets wees erop dat de ze zich in de tweede helft zouden laten verleiden door in te gaan op de provocaties door het sterk verdedigende BEVO. Hierdoor werden de kansen geminimaliseerd en werd het spel rommelig en slordig met veel balverlies tot gevolg.

verlenging

Bijna wist BEVO een verlenging af te dwingen, want tot in de 49e minuut bleef Hurry-Up op voorsprong, pas in de laatste 11 minuten werd er door een sterk spelend BEVO een gelijkspel afgedwongen, 19-19. In de laatste minuten werd het heel even spannend 22-23! Maar Hurry-Up wist dit toch om te zetten naar 24-23. In de laatste 20 seconden werd het toch nog spannend door slordig spel en een fout aan Hurry-Up zijde. BEVO dwong bijna een verlenging af, maar BEVO-schutter Nick de Kuyper schoot in een kansrijke positie meters over. Komende zaterdagavond is BEVO opnieuw te gast in Zwartemeer, dit maal voor de competitie.

Ruststand:  13-10
Eindstand: 24-23

error: De inhoud van deze website is beschermd !!