Van TOP tot TEEN een ander mens? Wij zijn op zoek naar jou!

Van TOP tot TEEN een ander mens? Wij zijn op zoek naar jou! “Een metamorfose weggeven, dát is ons doel! We gaan iemand blij maken met een ander kapsel, nieuwe kleren, de voordelen van huid verbeterende behandelingen laten ervaren, afvallen onder begeleiding, ja dat doen we!”

metamorfoseplan

En zo zijn Miriam Vinke van Miriam’s Haarsalon in Klazienaveen en ik aan het brainstormen gegaan!” Aan het woord is Ramona Oldenburger, eigenaresse van SkinZenSation in Zwartemeer. Ramona: “Er is toch nog meer mogelijk, dat moet, daar gaan we voor! Zo kwam van het een het ander en zijn we bezig gegaan met een metamorfose-plan waarin iemand ook lichamelijk gaat transformeren! Want wat horen we toch vaak in onze salons: ‘Die extra kilo’s moeten eraf, ‘Ik zit niet lekker in mijn vel’, ‘Ik heb een broek gekocht en als ik daar in pas…, maar ja die ligt ook al twee jaar in de kast!’ ‘Ik wil een personal coach, net zoals op tv!’…Tijd voor een leuke actie !!

Wij zoeken JOU!!

Miriam en Ramona dachten hetzelfde hierover, de beoogde metamorfose wordt de beloning van een prestatie die je zelf gaat leveren!! Deze metamorfose heeft als doel om 1 persoon de kans te geven om af te vallen en te sporten onder begeleiding van René Schimmel en Michel Vinke van Sportstudio Briggs!

3 maanden

In een periode van 3 maanden wordt er 1 persoon intensief begeleid om die ellendige extra kilo’s eraf te krijgen, volgen! Jij bent uiteindelijk wel zélf degene die het moet doen, je motivatie moet sterk zijn en je wilskracht ook, want er staat heel wat moois tegenover! In deze 3 maanden is het niet alleen afvallen en sporten, maar kom je om de 3 weken bij SkinZenSation voor doeltreffende huid-verbeterende behandelingen!

waarde van €1500!

Na deze periode van 3 maanden wordt je beloond met een fantastische metamorfose, een dag volop verrassingen waarin jij compleet in het zonnetje wordt gezet! Een nieuw kapsel, nieuwe kleding, een heerlijke lunch voor twee personen, een fotoshoot, visagie, kortom… deze dag wordt jouw beloning! Want volharding wordt beloond en zo hopen we dat deze metamorfose een fantastisch resultaat gaat opleveren, want daar gaan we voor!! Voel jij je de aangewezen persoon? Stuur dan een motivatie waarom jij die persoon bent die deze metamorfose moet krijgen, met een waarde van ruim 1500 euro!!!

Reageren

Reageren kan tot en met 25 maart a.s. door een mail te sturen naar: 2017metamorfose@gmail.com.

Via  de Facebook pagina https://www.facebook.com/2017metamorfose zullen we iedereen op de hoogte houden over de verdere ontwikkelingen. Privacy (indien gewenst) wordt gewaarborgd. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de persoon die vanaf 3 april deze uitdaging aan gaat!

Sponsoren

We hebben de volgende sponsoren bereid gevonden om hieraan mee te werken:
Publicatie: Regio Krant, Klazienaveen Lokaal. Kleding: Hipp/Toff. Fotoshoot: Spiekman fotografie. Lunch: De Witte Olifant. Begeleiding: Sportstudio Briggs, SkinZenSation. Haar: Miriam’s Haarsalon. Huidverbetering: SkinZenSation. EVA’s Bodywear, Klazienaveen.

Foto

Op de foto v.l.n.r. : René Schimmel, Michel Vinke, Karin Tenvelde, Erik Spiekman, Ramona Oldenburger, Miriam Vinke. Ontbrekend op de foto: Lydia Verhaar, Annet Braam

Regiokrant

Dit persbericht is ook in de Regiokrant van deze week te lezen!

(Foto: Henk Lambers | www.klazienaveenlokaal.nl)