Recreanten Bedrocks toernooiwinnaar bij jubilaris Scheemda

De recreanten van de Bedrocks uit Emmen zijn toernooiwinnaar geworden in Scheemda.

Terwijl zondag op de Meerdijk in Emmen de eerste buitentrainingen weer van start gingen, speelden Bedrocks recreanten een zaaltoernooi in de Eextahal te Scheemda bij jubilaris WHSC.

Winschoter Honk- en Softbalclub 60 jaar

De oudste honkbalvereniging van het Noorden, de Winschoter Honk- en Softbalclub organiseerde het toernooi in het kader van hun zestig-jarige bestaan dit jaar. Alhoewel het aantal deelnemende teams beperkt was, werd er met plezier gestreden tijdens de zaalvariant van het honkbalspel.

De Emmer recreanten speelden met een paar gastspelers en wisten door te dringen tot de finale. Opponent was WHSC en Bedrocks wist in de laatste inning terug te komen van een 4-1 achterstand naar een 4-4 gelijke stand. In de verlenging scoorden de Drenten maar liefst vijf keer en in de gelijkmakende slagbeurt was het 3 op, 3 af voor de Groningers, eindstand 4-9 voor de Bedrocks. De 1e prijs, een smaakvolle taart, werd nog in Scheemda aangesneden en verorberd.

(Foto: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!