Cody Hidding en neven Jasper en Stijn Steenhuis genomineerd

Cody Hidding en Jasper en Stijn Steenhuis zijn naast een aantal anderen genomineerd voor de Drentse Talentprijs Cultuur.

voorgedragen

Klazienavener Cody Hidding (19) beter bekend als DJ Lawss en de neven Jasper (23) en Stijn Steenhuis (22) uit Barger-Compascuum maken maandag 3 april kans op 2500 Euro en een professionele fotoshoot door fotograaf Sake Elzinga. Zij zijn niet de enige genomineerden, in totaal zijn er 52 kandidaten door de inwoners van Drenthe voorgedragen.

prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats in Theater Hofpoort in Coevorden. Volgens de Drentse juryleden zijn de genomineerden stuk voor stuk kanshebbers. Cody Hidding als producent van dancemuziek en Jasper en Stijn Steenhuis dankzij hun tv-serie ‘Tussen Groningen en Zwolle’ voor de NPO. De prijs is een initiatief van K&C.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!