7-Daagse weersverwachting

‘Maart roert zijn staart’, dit is al een heel oud spreekwoord, en dat was de afgelopen week dan ook goed te merken. Zon, regen en zelfs sneeuw in het noorden van ons land.

De foto, zondagmiddag gemaakt in het Bargerveen laat een overvolle sloot zien, waarin het bruggetje bijna onder water verdwijnt. De voetpaden waren op enkele plaatsen onderbroken door een (tijdelijke) sloot, en dat was een reden om een ander pad te zoeken om de wandeltocht te vervolgen, of om een poging te wagen om de sloot toch maar over te steken en droge voeten proberen te houden.

vandaag en morgen

Het is overwegend bewolkt, maar op een enkele plek breekt ook de zon even door. Het noordwesten maakt daar de meeste kans op. Het is verder eerst regenachtig in het zuiden, later ontstaan er landinwaarts enkele buien. Het wordt maximaal 8 of 9 graden. De wind waait zwak of matig, kracht 1 tot 3, uit uiteenlopende richtingen. Vanavond draait de wind overal naar noord. Morgen is er veel bewolking, maar soms ook wat zon. Tevens blijft er kans op wat lichte regen. Het wordt 7 tot 8 graden.

deze week

De komende dagen zal het overdag kouder worden in Klazienaveen en omgeving.  Vanaf donderdag zal de temperatuur iets stijgen, maar er is weinig zon. Woensdag gaat het vooral in het zuiden wat (harder) regenen. Vooral zaterdag bestaat er kans op veel regen in het gehele land.weerplaza

(Bron: weerplaza)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!