Trekkingsuitslag actie ‘Emma de Tour’ Zwartemeerse Boys bekend

De jongens van Zwartemeerse Boys jo-17 hadden het initiatief genomen om door middel van verkoop van leuke kaarten geld in te zamelen voor de actie Emma de Tour. Aanleiding is de ziekte van de moeder van teamgenoot Hidde Walda.

MOEDER EMMA

Moeder Emma, die een fanatieke supporter is van het voetbalteam, lijdt namelijk aan een agressieve vorm van borstkanker met een ongunstige prognose. De actie Emma de Tour is in het leven geroepen door Jeannette, het zusje van Emma, en haar vriend Wim.

ALPE ‘HUEZ BEKLIMMEN

Zij gaan op 1 juni 2017, tijdens Alpe ‘HuZes, samen met heel veel mede wielrenners de berg Alpe ‘Huez beklimmen. Zij doen dit allereerst voor Emma, maar ook voor iedereen die geraakt is door kanker. Op de website van Alpe ‘HuZes staan ze ingeschreven als Team Emma”.  Ook is het is mogelijk om hier een bedrag te doneren.

VERKOOP ZATERDAG 4 MAART

De verkoop vond zaterdag 4 maart plaats in het dorp Zwartemeer. Om 10.00 uur gingen de jongens van de Boys op pad om via deur-aan-deur de kaarten te verkopen. Ze waren duidelijk herkenbaar aan de groene shirts met daarop de letters “Emma de Tour”. Aan het eind van de middag volgde de trekking en de uitslag van de opbrengst. De trekking van de 3 winnende nummers is te vinden op onder andere  Facebookpagina “Emma de Tour”, maar ook op teletekstpagina 320 van TV Drenthe en bij de Spar Supermarkt.

Trekkings uitslag

1e prijs lotnr. 1232   €75,- waardebon Spar Zwartemeer
2e prijs lotnr. 1918  Dinerbon voor 2 pers. icl. drankjes Sportlandgoed
3e prijs lotnr. 1117  Hapjesschaal t.w.v €30,-

De opbrengst van de actie bedraagt maar liefst €2185,- !

error: De inhoud van deze website is beschermd !!