JMS Hurry-Up in bloedstollende slotfase gelijk tegen Kras Volendam

In een bloedstollende slotfase wist JMS Hurry-Up een gelijkspel af te dwingen tegen een effectiever spelend Kras Volendam.

Na de eerste 7 minuten een gelijk opgaand duel, nam Kras Volendam het initiatief. Het vele onnodige balverlies en het niet afwerken van de geboden kansen aan Hurry-Up zijde speelde de Zwartemeerders parten.

achterstand

Bij rust stond de ploeg uit Zwartemeer met 13 tegen 16 achter, iets wat direct in de eerste 10 minuten van de wedstrijd opliep tot 13 -19 in het voordeel van Volendam. Een fikse achterstand!

In de laatste 10 minuten presteerde  de ploeg uit Zwartemeer het om nog bijna langszij te komen mede door cirkelloper Almir Balas die op een cruciaal moment een paar keer achtereen wist te scoren, 23-24. In de echt allerlaatste seconde echter wist Tommy Falke de gelijkmaker achter de Volendamse keeper te brengen, 27-27. De ploeg uit Volendam dacht in eerste instantie dat de goal buiten de tijd gemaakt was, echter de wedstrijdleiding keurde de goal goed.

Ruststand: 13-16
Eindstand: 27-27

error: De inhoud van deze website is beschermd !!