ContactClowns Sunny & Coosje: Lach en de wereld lacht terug!

ContactClowns Sunny & Coosje: Lach en de wereld lacht terug! Onder deze wijsheid ‘opereren’Sunny en Coosje sinds 4 maart alweer 3 jaar als een team samen.

55e Editie Ronde van Drenthe

Tijdens de Ronde van Drenthe in het weekend van 11 en 12 maart zijn de ContactClowns Sunny en Coosje ook als VIP te gast tijdens de Ronde van Drenthe. Reizend langs alle locaties van de route met de Dames VIP-bus zullen de  ContactClowns zorgen voor een stukje gezelligheid en plezier.

De dames denken ook dat ze snel genoeg zijn, en nemen ook hun eigen Clownsfietsen mee op de Ronde van Drenthe om aan een FietsClinic mee te doen.

gespecialiseerd

De twee dames in leuke, vrolijke kleding uitgedost, zijn gespecialiseerd in het spelen voor mensen met een verstandelijke beperking en voor ouderen met dementie.Buurtsupport, ronde van drenthe Sunny&Coosje Door hun persoonlijke benadering met behulp van mimiek, bewegingen, oogcontact, muziek, geluiden en met de vele hulpattributen in een grote koffer vol met met verrassingen. Door in te spelen op de gebeurtenis van dat moment, kunnen de ContactClowns Sunny & Coosje contact met hun doelgroep maken en zo tot een mooi samenspel komen.

Boekingen

Sunny en Coosje zijn te boeken voor o.a. gastlessen op scholen, teambuilding, bedrijfsfeesten, evenementen, markten, braderieën, openingen en verzorgen workshops aan alle leeftijden.

Contact:

Facebook: https://www.facebook.com/Sunnyencoosje/
E-mail: sunnyencoosje@hotmail.com
Website:  http://www.contactclownssunnyencoosje.nl/

Telefoon:
Sunny:  06-557 22 3903
Coosje: 06-477 75 583

error: De inhoud van deze website is beschermd !!