JMS Hurry-Up speelt kwartfinale Europacup op 25 maart

In de handbal kwartfinale van de EHF Challenge Cup treft JMS Hurry-Up uit Zwartemeer het Slowaakse HKM Sala op zaterdag 25 maart.

De eerste wedstrijd van de tweeluik vindt plaats op zaterdag 25 maart om 17.00 uur in sporthal Angelslo. Een week later valt in Slowakije de beslissing. De winnaar over beide wedstrijden ontmoet in de halve finale het Portugese Sporting CP of het Griekse Doukas. Martin Vlijm, trainer/coach van JMS Hurry-Up, schat de kansen ‘fifty-fifty’ om de volgende ronde te bereiken. De kaartverkoop voor het duel in sporthal Angelslo is inmiddels gestart. Kaarten zijn online in de voorverkoop verkrijgbaar op https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up—hkm-sala.

crowdfundingactie

Steun JMS Hurry-Up met de crowdfundingactie!
JMS Hurry-Up is doorgedrongen tot de laatste acht van een Europees handbaltoernooi! Een unieke prestatie voor een club uit Nederland. Europacup handbal kost veel geld. Doe daarom mee aan de crowdfundingactie en steun de club om haar ambities waar te maken! Via deze link kan er geld gedoneerd worden: http://hurry-up.nl/crowdfunding

error: De inhoud van deze website is beschermd !!