Trijntje Wever al 15 jaar in haar vak!

Tijdens de Fair van de Buurtzorg in Zwartemeer verricht Trijntje Wever al 15 jaar met liefde haar werk, en gelijktijdig is zij al 10 jaar daarvan als zelfstandig onderneemster bezig.

Toeval bestaat niet zegt het spreekwoord, echter het ’toeval’ wil wel dat Trijntje Wever tegelijk met haar 15-jarige werk- en het 10-jaar als zelfstandige werkzaam te zijn, Buurtzorg het 10-jarig bestaan viert.

gelijktijdig

Trijntje Wever is tijdens haar dubbele jubileumdag de gehele dag op 4 maart gelijktijdig met het 10-jarige jubileum van Buurtzorg aanwezig met haar stoel in De Meerstal te Zwartemeer.

Zelf ontdekken

De Fair is een uitstekende gelegenheid om eens kennis met haar te maken en natuurlijk om zelf te ontdekken wat zij nu precies voor werk doet. U kunt het van dichtbij meemaken op de Fair zelf. In de middag staat Trijntje exclusief paraat voor de cliënten van de Buurtzorg, gewoon om deze mensen even een ‘klein verwenmoment’ aan te bieden.

kennismakingsprijs

U kunt het ook aan den lijve ondervinden door in haar stoel plaats te nemen en het zelf beleven tijdens een korte behandeling. De kennismakingsprijs voor een introductiesessie tijdens het jubileum bedraagt slechts €5,-. Trijntje doet de introductiesessie alleen tijdens de Fair van 10.00 tot 13.00 uur, en vol is vol. Dus als u kennis met Trijntje Wever wilt maken en ontdekken wil wat zij precies voor werk doet? Kom dan kijken, of beter, neem plaats in haar stoel voor een behandeling.

Contactgegevens:

Trijntje Wever
begeleiding op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied
Loperstraat 46
7891 JV Klazienaveen

Telefoon: 06 – 10384111
(Gebruik eventueel WhatsApp of een SMS bericht om een afspraak te maken)
e-mail: info@trijntjewever.nl
website: www.trijntjewever.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!