Nieuwe huisaansluitingen water aan de Brugstraat

De bewoners aan de Brugstraat in Klazienaveen krijgen van de WMD (Waterleidingmaatschappij Drenthe)  een nieuwe huisaansluiting op het waterleidingnet.

Voor enige tijd terug al, werd de complete hoofdleiding al vernieuwd over de gehele Brugstraat, en nu krijgen de huizen gelegen aan de Brugstraat een nieuwe aansluiting op de hoofdleiding.

meerdere locaties

Sinds november vorig jaar zijn de Waterleidingmaatschappij Drenthe WMD en Enexis al op meerdere locaties in Klazienaveen bezig om ruim twee kilometer water- en hoofdleidingen gas te vervangen. Van een aantal woningen zal ook de huisaansluiting vervangen worden. De werkzaamheden duren tot juni 2017 en veroorzaken mogelijk enige hinder voor omwonenden en verkeer. Geprobeerd wordt om deze overlast tot een minimum te beperken, door zoveel mogelijk de werkzaamheden gelijktijdig uit te voeren. De bewoners ontvangen vooraf een informatiebrief.

De leidingen zijn aan vervanging toe om het netwerk betrouwbaar en veilig te houden. Klanten worden hierover tijdig geïnformeerd en in overleg worden de werkzaamheden ingepland.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!