Martin Vlijm en zijn mannen leveren huzarenstukje!

Martin Vlijm en zijn mannen zorgden zondagmiddag in de sporthal van Angelslo voor een huzarenstukje! Winnen met 32-19 van het Slowaakse MSK Povazska Bystrica. De ontlading is dan ook groot na afloop!

Vlijm kan het na afloop niet goed bevatten, de handballers van JMS Hurry-Up hebben zich ten koste van het Slowaakse MSK Povazska Bystrica geplaatst voor de kwartfinale van de EHF Challenge Cup.Martin Vlijm, Hurry-Up

eerste helft

Met telkens bij balbezit de keeper naar de kant te halen en door met het overtal aan veldspelers overwicht op het spel creëren. Deze tactiek gaf direct zijn resultaat af, MSK Povazska Bystrica kwam vrijwel direct op een lichte achterstand. De vorige week zo uitstekende Slowaakse keeper had geen antwoord op de loeiharde schoten  van Ronald Suelmann. Mede hierdoor en door de uitstekende coaching van Vlijm liep JMS Hurry-Up uit naar een ruime voorsprong met maar liefst zeven doelpunten bij het rustsignaal. 17-10.

tweede helft

Ondanks dat er na rust wegens het opnieuw oplopen van een tijdstraf vlak voor rust gegeven, net als in Slowakije, de Hurry-Uppers met 5 veldspelers moesten starten, trokken de Zwartemeerders direct na rust het spel naar zich toe.Bart Mik, Hurry-Up Binnen luttele 8 à 9 minuten na rust had de ploeg van Vlijm elf doelpunten voorsprong. JMS Hurry-Up veranderde zijn spel niet en de in de tweede helft bleef de uitstekend keepende Sven Hemmes telkens bij balbezit, naar de kant komen. Een enkele keer moest hij sprintend vanaf de zijlijn de bal uit zijn doel houden, wat hem een gejuich opleverde van het Hurry-Up publiek. Vlijm leverde met zijn mannen van Hurry-Up dan ook een echt huzarenstukje met een dik verdiende 32-19 overwinning. De ontlading was dan ook groot na afloop! Velzing, Vlijm, Hurry-upRon Haandrikman, Velzing, Vlijm, Hurry-up

Hurry-UpRuststand  17-10
Eindstand 32-19

error: De inhoud van deze website is beschermd !!