Duizenden bezoekers voor verlichte carnavalsoptocht Kainbongelstad

De organisatie van de verlichte carnavalsoptocht in Kainbongelstad (Emmer-Compascuum) kon zich opnieuw verheugen op belangstelling van de vele duizenden bezoekers.

Dweilorkest Dinges

De spits werd afgebeten door DINGES Dweilorkest uit Emmen.verlichte carnaval Emmer Compascuum In het centrum aangekomen zorgde het bekende dweilorkest voor een feestelijke stemming onder de massaal toegestroomde bezoekers.verlichte carnaval Emmer Compascuum Jammer genoeg ontbraken er dit jaar de bekende drumbands die normaal gesproken, tussen de verlichte carnavalswagens in meeliepen, en voor nog wat meer extra opluistering zorgden.

68 deelnemende carnavalsgroepen

Deze voor het noorden unieke verlichte optocht met maar liefst 43 prachtig verlichte praalwagens en de circa 25 wandelende carnavalsgroepen werd georganiseerd door Carnavalsvereniging De Kainbongels uit Emmer Compascuum.verlichte carnaval emmer compascuum Het was voor de jury dit jaar opnieuw geen eenvoudige opgave gezien het telkens ieder jaar hoger worden van het niveau van de carnavalsgroepen.

Omdat er op deze nieuwswebsite maar beperkt foto’s geplaatst kunnen worden, kunt u hieronder klikken en kijken naar veel meer foto’s.  Deze foto’s zijn eventueel ook na te nabestellen via deze website.

Link naar onze Oypo website.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!