Gediplomeerd Trimster Bianca Kroes pakt haar oude vak weer op.

De inmiddels 43-jarige Bianca Kroes afkomstig uit Klazienaveen en tegenwoordig woonachtig in Zwartemeer, neemt haar oude vak als gediplomeerd Trimster weer op.

Het is alweer 13 jaar geleden dat Bianca Kroes vanwege gezondheidsredenen moest stoppen met haar eigen trimsalon. Ondertussen is ze de trotse moeder van 3 leuke kinderen van 9, 11 en 14 jaar.

druk beestje

Echter de afgelopen tijd begon het toch weer te kriebelen om het oude vak, waar ze zoveel plezier in had, opnieuw ter hand te gaan nemen. Niet dat Bianca zich verveeld, want Bianca is een druk beestje met haar andere hobby, namelijk handbalvereniging Hurry-Up. Met “haar mannen” zoals ze het zelf zegt,  is ze ook druk bezig. Ze reist veel van sporthal naar sporthal en dat door heel Europa. Bianca heeft bij Heren 1 van JMS Hurry-Up een belangrijke taak als Teammanager.dierenhotel emlichheim

dierenhotel

Als Bianca dan op stap gaat dan is er een vertrouwde logeerplek voor haar hond erg belangrijk vindt ze. En daarom bracht ze haar hond naar Marga Lankhorst, die een dierenhotel runt in Emlichheim. (Dld) En van het een komt het andere. Het mooie ruime dierenhotel van  Marga en de diploma’s van Bianca, dat gaf wat extra gespreksstof.

Opening trimsalon

Het gevolg laat zich raden, de gesprekken monden uit in een idee over een trimsalon in samenwerking met het dierenhotel en de uitvoering ervan!

Op 1 maart aanstaande is de nieuwe Trimsalon van Bianca Kroes voor het eerst geopend. Afspraken kunnen gemaakt worden op het onderstaande telefoonnummer:

Tel.: 06-57 93 33 77
Klik hier voor de  website van het Dierenhotel-Emlichheim
Of hier om naar de directe pagina van de nieuwe trimsalon te gaan.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!