Miriam’s Haarsalon in Klazienaveen viert 10 jarig bestaan

Alweer tien jaar Miriam’s Haarsalon in Klazienaveen! Miriam Vinke, eigenaresse en kapster in hart en nieren, wil het eerste echte jubileum wat op 24 februari 2017 gevierd gaat worden, niet ongemerkt voorbij laten gaan .

De inmiddels 39-jarige in Emmerschans geboren Miriam, is al ruim drieëntwintig  jaar werkzaam in het kappersvak. Miriam voelt zich na al de jaren die ze nu in Klazienaveen woont en werkt, wel al een klein beetje ‘een Klazienaveense’ . Via de MAVO opleiding en de kappersschool en de vele bijscholingen en mede door onder andere nieuwe bijscholingen en producttrainingen van haar professionele en exclusieve huismerk Indola, blijft ze bijdetijds met het kappersvak.

indola

Miss Marathon

Iets wat misschien niet bij iedereen bekend is, is dat Miriam de Miss Marathon van het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen alweer voor de negende keer achtereen van een prachtig kapsel mag voorzien. En dit jaar heeft ze nu ook Miss Drenthe voorzien van een prachtig stukje ‘haarwerk’. Miriam heeft voor een paar jaar terug zelfs de titel ‘De leukste kapsalon van de gemeente Emmen’ in de wacht gesleept. Maar Miriam doet niet alleen de dames, maar ook bij de mannen staat ze haar ‘mannetje’. Ze verzorgt namelijk de mannenbaarden zodanig, dat het er weer piekfijn uitziet!

Vertrouwensband

Het is, zoals ze verteld, niet alleen maar “vier dagen per week knippen, haren wassen, kleuren enzovoort”, maar ook de “sociale kant van de mens is heel erg belangrijk”. Ze bouwt dan ook altijd een enorm goede band met haar klandizie op. Miriam: “Een fantastisch vak is het, en ik kan hierin mijn hart en ziel kwijt”. “Doordat ik alleen werk is de vertrouwensband groot met de klanten”. “Dit is heel belangrijk omdat niemand zich een nummer moet voelen”, benadrukt ze. “Een stukje aandacht en kwaliteit is iets waar ik voor sta!”Miriam's Haarsalon

Persoonlijke noot

“Ik zou graag al mijn klanten die de afgelopen jaren bij mij zijn geweest en nog steeds bij mij komen, willen bedanken voor hun vertrouwen en de fijne gesprekken”.

Lieve groet, Miriam.

Speciale aanbieding

Speciaal voor het 10 jarig jubileum op 24 februari 2017, heeft Miriam een fantastische aanbieding gemaakt. Vanaf week 9 tot en met week 12 is er een leuke actie:

– Verloting van een tablet en een aantal saunabonnen onder de klanten
– Bij een behandeling kunt u gebruik maken van de actie: 2 producten halen 1        betalen (*goedkoopste product is gratis).
– En natuurlijk is er voor alle klanten een leuke attentie!
*vraag naar de voorwaarden in de salon

Miriam’s Haarsalon
Bereklauw 9
7891 DC  Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 318 825

Facebook pagina: https://www.facebook.com/Miriamshaarsalon/