7-Daagse weersverwachting

Het is weer de tijd van boom onderhoud met veel zaag- en snoeiwerkzaamheden. In vrijwel geheel Klazienaveen en omgeving is men al druk bezig met deze werkzaamheden.

Vandaag

Vandaag blijft  het bewolkt en wisselvallig in Klazienaveen en omgeving, met vanavond kans op veel regen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot maximaal 10 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 6 °C.

deze week

Voor deze week zullen er in Klazienaveen en omgeving de komende dagen opklaringen zijn en neemt ook de kans op regen toe. Overdag wordt het ongeveer 9 tot 10 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 5 °C.weerplaza, weerbericht De wind waait uit het westen en is vrij krachtig, windkracht 5 à 6.  Voor de woensdag en donderdag zal de wind iets krachtiger zijn met veel regen. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag weer af en worden de nachten opnieuw kouder met temperaturen rond 0 °C. Het weerbeeld voor het volgende weekend is met vooral de zaterdag waarop veel zon te verwachten is, niet slecht te noemen voor dit jaargetijde.

(Bron: weerplaza.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!