Gevoelige nederlaag voor mannen JMS Hurry-Up

De mannen van JMS Hurry-Up leden gisteravond in de eerste wedstrijd in de achtste finale van de EHF Challenge Cup een gevoelige nederlaag.

In Slowakije gingen de Zwartemeerders met 30-19 onderuit tegen MSK Povaszka Bystrica in Slowakije.

Slechte tweede helft

Na een uitstekend gespeelde eerste helft gingen de ploegen de kleedruimten opzoeken bij een stand van 12-11. Na de rust ging het helemaal mis. Na het missen van veel kostbare scoringskansen in de eerste helft, werd in de tweede helft, naast dat er er veel balverlies geleden werd, ook veel tijdstraffen opgelopen en stond de ploeg er regelmatig met maar 5 veldspelers voor om de klus te klaren. De Slowaakse thuisploeg maakte hier dankbaar gebruik van, en mede het slordige en ongeconcentreerde spel van Hurry-Up, stond de thuisploeg binnen no-time 8 doelpunten voor, 19-11. Dit bleek de genadeslag te zijn voor de ploeg uit Zwartemeer, en wist met moeite af en toe nog tot scoren te komen.

Ruststand 12-11
Eindstand 30-19

Zondag 26 februari is de return in sporthal Angelslo in Emmen, aanvang 17.00 uur.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!