Winnaar Shell Pollux-actie met Dolce Gusto koffiezetapparaat bekend!

De winnaar van de Shell Pollux-actie met een Dolce Gusto koffiezetapparaat in Klazienaveen is bekend. Het is de familie Wiersma uit Barger-Oosterveld.

kassabon

Maak met de aankoop van 2 grote dozen, elk met  een inhoud van 3 kleinere dozen met ieders 30 cups Dolce Gusto koffiecups, kans op een Dolce Gusto koffiezetapparaat.  Met het noteren van je telefoonnummer op de kassabon en het inleveren ervan, deed je mee met de verloting.

Blij verrast

Afgelopen donderdagochtend heeft eigenaar Ron Katoen van het Shell Pollux tankstation in Klazienaveen, tezamen met zijn bedrijfsleider Bert, de trekking verricht. Het nummer werd daarna gebeld en de gelukkige winnaars van het luxe Dolce Gusto koffiezetapparaat zijn Lia en Frans Wiersma uit Barger-Oosterveld geworden.

Frans, die het telefoontje opnam: “ik was blij verrast met de bekendmaking dat wij deze geweldige prijs in ontvangst mochten nemen. S’avonds na mijn werk ga ik hier altijd even brandstof tanken. De brandstofprijs is ten opzichte van de landelijke prijs hier ook nog eens veel voordeliger. En dan ook ook nog eens zo’n ruim assortiment in de shop, tegen prijzen wat veelal lager is dan in de meeste supers? Dat is toch helemaal geweldig!”

Op de foto rechts eigenaar Ron Katoen van het Shell Pollux station in Klazienaveen die de prijsuitreiking verrichtte met links Lia Wiersma en in het midden Frans Wiersma.

Nogmaals

Het Shell Pollux tankstation staat bekend om zijn uitstekende shop met ruim assortiment en goede service naar de klant toe. Ook is de shop iedere avond tot 23.00 uur geopend! Houdt de acties van Shell Pollux in de gaten, want in het najaar start er nogmaals een gelijksoortige actie!

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
6.00 – 23.00 uur
zaterdag
7.00 – 23.00 uur
zondag
8.00 – 23.00 uur

Shell Pollux
Pollux 1
7891 VA Klazienaveen
Tel. (0591) 312 777