JMS Hurry-Up start met crowdfunding om ambities waar te maken!

Help de Zwartemeerse handbalvereniging Hurry-Up haar ambities waarmaken, en doneer ook een bedrag. Iedere bijdrage is van harte welkom!

Handbalvereniging JMS Hurry-Up uit Zwartemeer speelde vorig jaar voor het eerst in de BENE-League. In deze competitie zijn de beste zes teams uit Nederland en België vertegenwoordigd. De handbalvereniging is natuurlijk hartstikke trots dat het herenteam zich mocht meten met de topploegen uit de lage landen. Onverdienstelijk deden ze het zeker niet het afgelopen jaar. Verschillende teams vonden hun Waterloo in Zwartemeer.

Europacup

Daarnaast is JMS Hurry-Up ook nog steeds actief in de Europacup. Na een zinderende thuiswedstrijd voor ruim 1800 toeschouwers werd Göztepe SK verslagen. Het handbalteam uit Zwartemeer ging door naar de volgende ronde ten koste van het uit het Turkse Izmir afkomstige Göztepe SK, dat maar liefst vier miljoen inwoners telt. Dat is toch een geweldig resultaat!

Angelslo

In de volgende rondes wacht een sterke Slowaakse tegenstander. Deze wedstrijden worden op 18 februari 2017 in Slowakije en 26 februari 2017 in de ’tijdelijke’ thuishal Angelslo gespeeld. Naast de BENE-League strijden de Zwartemeerders met acht Nederlandse teams om het landskampioenschap. Ook is JMS Hurry-Up nog steeds in de race voor de nationale beker.

toekomstvisie

Binnen de vereniging is het bestuur druk bezig om de huidige plannen en de toekomstige ambities vorm te gaan geven. Momenteel staat er een goed technisch kader, zowel aan de heren –en dameskant, die dit uit moet gaan voeren. De club wil graag hogerop. Structureel wil JMS Hurry-Up mee gaan doen om het landskampioenschap. Ook Europees willen wij graag ieder jaar overwinteren. Voor de dames wordt een toekomstvisie uitgestippeld die ze moet leiden naar de eredivisie. De hele vereniging moet mee met deze ambities.

Jeugdplan

Zo wordt er volop ingezet op het jeugdplan die er voor moet zorgen dat onze jeugd-exponenten te bewonderen zijn in de topteams. Helaas is er ook een keerzijde aan deze plannen. Ze kosten geld, veel geld. Daarom heeft JMS Hurry-Up een uniek concept bedacht waarbij de plannen financieel breed gedragen worden.

Crowdfunding

U heeft misschien al iets gehoord over crowdfunding. De naam zegt het eigenlijk al, het geld wordt opgebracht door de menigte. JMS Hurry-Up gelooft in crowdfunding en heeft speciaal hiervoor de website laten aanpassen. Op de website kan iedereen die JMS Hurry-Up een warm hart toedraagt een financiële bijdrage doen. Het bedrag mag u zelf bepalen. Dit varieert van 10 tot 1.000 euro.

Link naar de Crowdfunding-pagina van JMS Hurry-Up.

Doe mee, en steun de handbalvereniging Hurry-Up met een financiële bijdrage! Via de barometer op de website kunt u volgen hoeveel er al met de crowdfunding t.b.v. de vereniging is binnengehaald.