Agnes Westerink opent VoetreflexPlus Praktijk in Klazienaveen

De 44-jarige Agnes Westerink heeft sinds kort haar praktijk voor VoetreflexPlus therapie in Klazienaveen geopend. In de praktijk verzorgt Agnes voetreflextherapie op zowel de Chinese als op de Westerse wijze.

Voetreflextherapie

De Westerse voetreflextherapie is een intensieve massage wat met een speciale duimtechniek gebeurt. Op deze wijze kan men zeer nauwkeurig  de ‘zones’ in de voeten behandelen. De Chinese voetreflexmassage is daarentegen geheel anders. Via glijdende massagetechnieken worden heel soepel de drukpunten, maar ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën  behandeld.

Voetreflexplus

Met Voetreflexplus biedt Agnes een combinatie aan van beide hierboven genoemde behandelingswijzen. Het geeft een versnellende en versterkende werking van een behandeling en geeft een breed scala aan mogelijkheden.

Agnes Westerink heeft zich daarnaast de laatste paar jaar gespecialiseerd in de richting van de vrouw, rouwverwerking en andere, veel voorkomende ziekten. Te denken valt bijvoorbeeld aan één van de vele soorten hoofdpijn die kan optreden.

Ontspanningsmassage

Maar ook voor een weldadige ontspanningsmassage voor rug, nek en schouders kunt bij Agnes terecht.

Contact:

Agnes Westerink houdt tijdelijk praktijk op de Vastenow 154  te Nieuw Dordrecht.

U kunt Agnes bereiken:

Telefoon: 06- 290 44 240
E-mail: agneswesterink@icloud.com

error: De inhoud van deze website is beschermd !!