Monarch Rally 2017 steunt Debra Nederland en Vlinderkind

 

Financiele ondersteuning

De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de rug verdienen. Dit jaar richt de Rotaryclub Emmen zich met de rally op het goede werk van Debra Nederland.

Deze stichting trekt zich het lot aan van EB-patienten (Epidermolysis Bullosa), de zogenaamde vlinderkinderen. EB is een erfelijke, vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening die blaren op de huid doet ontstaan. Op de website Vlinderkind vindt u meer informatie.vlinderkind

De organisatie hoopt om op zondag 2 april 2017 met een deelnemersaantal van 80 equipes een mooi bedrag voor het nieuwe goede doel te realiseren.

Start bij Autobedrijf van Veggel

Om een financiële bijdrage te leveren aan het goede doel organiseert de Rotaryclub Emmen-Monarch haar derde Monarch Rally. Zondag 2 april start de rally opnieuw vanuit Klazienaveen en u kunt zich nu opgeven voor deze volledig verzorgde dag.

Voor iedereen toegankelijk

Deze rally is voor iedereen toegankelijk, deelnemers hoeven niet geoefende rallyrijders te zijn, ook zijn er geen speciale wensen met betrekking tot de auto waarmee u rijdt. De deelnemers komen langs mooie plekjes in Drenthe, Groningen en Duitsland. Tijdens de rit maakt u kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue en een klein wedstrijdelement maakt deze toertocht nog leuker!

De organisatie van de Monarch Rally hoopt deze zondag met een deelnemersaantal van 80 equipes een mooi bedrag voor de vlinderkinderen te realiseren. Dit geld zamelen we mede in door het aanbieden van sponsorpakketten.

Aanmelden voor de rally / sponsorpakketten kan hier.