Honkbalclinic Stijn en Bob van der Meer bij Bedrocks geslaagd

De honkbalclinic bij Bedrocks dit weekend mag geslaagd genoemd worden. Stijn van der Meer verzorgde samen met zijn broer Bob  de clinic aan bijna alle teams van de Bedrocks.

Kingdom of the Netherlands

Bij Bedrocks werd afgelopen zondag een honkbalclinic gehouden voor bijna alle teams door Stijn van der Meer samen met zijn broer Bob. Stijn is speler van het team Kingdom of the Netherlands en heeft afgelopen zomer het EK gewonnen waar hij ook tot meest waardevolle speler is gekozen. Logisch dat veel van de aanwezige kinderen het een geweldige ervaring vonden om met een van de beste spelers van Europa te trainen.

Naast de jeugd werden ook de senioren en de trainers zelf een aantal fijne kneepjes bij gebracht. Verschillende trainingen over gooien, vangen en slaan, maar ook het maken van slidings werden op een leuke manier belicht. En natuurlijk was er tijd voor vragen, handtekeningen en foto’s.

Verenigde Staten

Als de spelers van Bedrocks in maart de buitentrainingen hervatten, zal Stijn vertrekken naar de Verenigde Staten om zich te melden voor de trainingen bij zijn nieuwe werkgever, de Houston Atros.