Drie Drenten in een oud barrel door de Scandinavische sneeuw

In een oud barrel door de sneeuw in Scandinavië! De 23-jarige Merlijn Tijhuis uit Zwartemeer, de 23-jarige Erik Vink uit Gees en de 22-jarige Stan Themme uit Odoornerveen zijn zaterdagmorgen  4 februari vanuit Klazienaveen voor de Zesde Winter Editie van The Carbage Run vertrokken naar Kopenhagen.

KOPENHAGEN, maandagmorgen 6 februari

De start vindt nu voor het eerst in het buitenland plaats, de voorgaande jaren was er telkens ergens een verzamelpunt in Nederland. De start van de 6e wintereditie vond vanmorgen plaats in de hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen.carbage run 2017De drie mannen hebben de keuring met hun oud barrel doorstaan, en dan kan het echte ‘werk’, The Carbage Run Winter edition 2017, beginnen.

Klaar voor vertrek:carbage run 2017

Op weg naar Oslo en een goede reis! Later meer.

Informatie

De Winter Editie 2017 van The Carbage Run wordt gereden van 6 t/m 10 februari 2017. Een route van zo’n 2500 kilometer vol sneeuw, uitdagende wegen, prachtige fjorden en unieke landschappen.

ROUTE

– Kopenhagen (start)
– Oslo
– Bergen
– Hamar
– Sundsvall
– Stockholm

error: De inhoud van deze website is beschermd !!