‘Gehandicapt’ Hurry-Up wint van landskampioen OCI-Lions

JMS Hurry-Up trad gisteravond enigszins ‘gehandicapt’ aan tegen de landskampioen OCI-Lions uit Geleen, leverde daar een geweldige prestatie.

Hurry-Up leverde  een geweldige prestatie door de Lions in Zuid-Limburg te verslaan. Gedurende ruim vijftig minuten van de wedstrijd beschikte Martin Vlijm over slechts één wisselspeler. Er werd zonder de geblesseerde Litouwers Bernatavicius en Trainavicius aangetreden tegen de landskampioen.

Doelman Hemmes

Na tien minuten speeltijd moest ook Katsikis afhaken vanwege een zware enkelblessure. De mannen uit Zwartemeer stonden op dat moment verrassend voor met 3-6. Doelman Hemmes was in de eerste helft een enorme barrière voor de Lions. Hij verdedigde het doel op een uitstekende wijze. Met de hoekspelers Thies Berendsen en Tommy Falke in de opbouw en linkshandige Bart Mik op de linkerhoek stond er met het rustsignaal bij 9-14 op het scorebord.

Tweede helft

In de beginfase van de tweede helft kwamen de Lions heel snel op gelijke hoogte tot zelfs een 19-19 stand. Maar extra ge-triggerd door het gelijke spel en het ondertal met de mogelijkheid te wisselen, speelden de Hurry-Uppers stug hun aanvalsspel door, om zo via een 20-21 stand in de laatste minuten van de wedstrijd uit naar een comfortabele en toch ook onverwachte zege op de landskampioen: 23- 28.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!