Klazienavener Thomas van der Wal net geen Sportman van het Jaar 2016

De 42-jarige Thomas van der  Wal uit Klazienaveen was ook een van de genomineerden voor Sportman van het Jaar 2016 in de gemeente Emmen.

Schaatser Kjeld Nuis

Het is tenslotte Schaatser Kjeld Nuis, de ‘kersverse’ Emmenaar geworden. Een hoge snelheid op een verrekt kort stukje ijs, dat moet gezegd worden.Thomas van der Wal Het blijft dus bij een nominatie voor Thomas.  Ook niet verkeerd natuurlijk, maar een privé-sporter als van der Wal verdient meer. En als privé-sporter heb je helaas niet de beschikking over een complete begeleiding van trainer, coaches, fysio, voedingsdeskundigen en noem maar op. Thomas deed onder andere in oktober 2016 mee aan het WK Ironman op Hawaï .

Belangstelling

En daarbij is er helaas niet zoveel belangstelling van de landelijke pers voor dit type sporters. Als je als privé-sporter een beetje geluk hebt, duikt de regionale pers erop, maar dit geldt echter voor meer privé-sporters. Bij deze dus Thomas: Hierbij je dik verdiende aandacht voor je geweldige prestaties!

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!