JMS Hurry-Up wint verdiend van HC Visé BM

Terwijl de Sportverkiezing Emmen plaatsvond en het team iets later op de avond de titel ‘Sportteam 2016 van de gemeente Emmen’ in de wacht sleepte, moest het hard knokken voor een verdiende overwinning op het Belgische HC Visé BM.

Eerste helft

Gedurende de eerste helft kwam het team van Martin Vlijm niet in de problemen. Over en weer werd er stevig geknokt voor het balbezit en daarmee een scoringskans te creëren. Gedurende de eerste 30 minuten stond het thuisspelende Hurry-Up op een lichte voorsprong, 15-11.

Tweede helft

In de tweede helft was hetzelfde spelbeeld te zien.Hurry-Up Hurry-Up verslapte niet tijdens de eerste 25 minuten in de tweede helft. Pas in de slotfase van de strijd kwam het Belgische HC Visé BM dichtbij, eindstand 28-27.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!